Åpen dag

Vi i Nesbru barnehage har sammen med Asker kommune åpen dag hvert år før søknadsfristen for hovedopptaket på barnehageplass går ut. Dette er en felles dato for alle barnehager i Asker og blir annonsert rett etter nyttår på kommunens hjemmesider. Tilbudet er til alle som vurderer å søke plass hos oss og som ønsker å bli bedre kjent med barnehagen før søkefristen går ut. Dette bruker å være i starten av februar hvert år så bare følg med på kommunens hjemmeside eller her. 

Når dere kommer på besøk får dere en liten omvisning både ute og inne, dere blir bedre kjent med barnehagen, satsningsområdene, innholdet og dere får hilset på både barn og ansatte. Dere får også med dere et dokument hvor det står informasjon om dagsrytme og diverse. 

Dere er hjertelig velkommen til åpen dag hos oss!

 

I 2021 blir besøksdagen i hele Asker kommune desverre avlyst grunnet covid-19. Send oss derfor en mail eller ta en telefon om dere ønsker litt informasjon fra oss direkte eller om dere har andre spørsmål rundt barnehagelivet hos oss. Anbefaler dere å ta en titt på vår facbookside som er åpen for alle.