Velkommen til flokken vår

I Nesbru barnehage er vi ikke bare en samling barn og voksne, vi er en flokk! Her hører vi sammen og tar vare på hverandre. Alle skal få være med, alle skal bli hørt og alle skal bli tatt på alvor. Slik legger vi til rette for godt samvær, samhold og samarbeid. Vi har nemlig klokkertro på at både lek og læring blir best, nettopp sammen. At brødskiva smaker best når vi spiser sammen. At opplevelsene og oppdagelsene blir best når vi deler dem. Og at vi lærer best, når vi kan lære sammen..

 

 

 

Visjonen til barnehagen er "Sammen på nye eventyr". Vi som jobber her, skal møte barna med interesse, omsorg, raushet og humor. Alle skal føle seg favnet av flokken, sett og hørt. Les mer om vår visjon i  årsplanen. 

 

Flokken vår består av 5 underkategorier:

Mus, Hare, Rev, Ulv og Bjørn. 

 

Flokken vår har også et stor og variert uteområde som vi bruker mye i vår hverdag. Både lavvo, ny grillhytte, nye lekeapparater og variert terreng finner vi på uteområde til barnehagen. Vi ligger perfekt til fine turområder som blant annet Grønlia, Holmenskjæret og det er kort vei til kollektivtrafikken.

...

...