Bamsebo (3-5år)

Bamsebo er vår avdeling for barna i alderen 3-5 år. Her har vi plass til 28 barn og avdelingen har 2 pedagogiske ledere og 3 assistenter. 

Bamsebo har ekstra fokus på uteaktiviteter og friluftsliv. Vi er mye ute både sommer og vinter. Vi er så heldig at vi har et fantastisk uteområde i barnehagen med egen "skog", akebakke, grillhytte, lavvo, flere husker og mange lekestativer.

På Bamsebo har vi også et unikt tilbud som kalles "Villmarksklubben". Dette er minimum 2 dager i uken hvor gruppen er del og barna får lære om friluftsliv, dra på spennende turer, prøve seg på spikking, fisking, førstehjelp og mye mer! Noen av de ansatte på avdelingen har gått på friluftslivkurs for å kunne tilby barna best mulig opplevelse og læring i dette. 

______

De gruppene som ikke er på tur med villmarksklubben er i barnehagen og har pedagogiske opplegg tilpasset barnets alder og utvikling. 

Førskoleklubben er noe som er veldig populært blant barna. Her får førskolebarna bedre kjennskap til "skolerelaterte" temaer som sosial kompetanse, matematikk, bokstaver, engelsk, naturfag, regellek og mye mer! Det siste året i barnehagen får barna også mulighet til å delta på skiskole, svømming og andre spennede turer som kun er for de eldste. 

Sosial kompetanse er noe vi jobber med daglig på Bamsebo. Her har vi fokus på at barna lærer seg sosiale koder som empati, rolletaking, prososial atferd, selvhevdelse, selvkontoll, lek, glede og humor. 

I tillegg til utelek og friluftsliv er vi særlig opptatt av å gi barna rikelig med omsorg og trygghet, noe vi mener er en forutsetning for deres lek, læring, danning, sosiale og språklige kompetanse. 

Velkommen til oss!

__

__

__