Mat

Barnehagen har to faste måltider i løpet av dagen (tre måltider for de som spiser frokost). 

07.45-08.15 er det frokost i barnehagen for de som ønsker det. Barna tar da selv med frokost, mens barnehagen tilbyr melk til frokosten. For de som ønsker å spise frokost, ber vi om at barna leveres mellom kl 07.30-08.15 slik de som skal spise har god tid og at vi får en rolig matstund. 

Kl. 11.00 er det klart for lunsj. Barnehage har varmmåltid 2 ganger i uken. På turdag har barna med matpakker, og resterende dager serverer vi brødmat med variert pålegg og grønnsaker.

Kl. 14.00 serverer vi et lett måltid med brød/knekkebrød med variert pålegg, biola og korn eller tilsvarende i tillegg til grønnsaker og frukt. 

Til bursdagsfeiringer er det selv foreldrene som tar med seg noe til avdelingen, stort sett er det populært med is. Det er vikitg at dere i forkant spør oss om allergier. 

 

Grunnet covid-19 og rettningslinjer fra regjeringen og Asker kommune har barnehagen stoppet matservering inntil videre. Barna må derfor ha med seg 2 matpakker hver dag, vi beklager dette. Vi starter opp med matservering igjen så snart det er mulig.