ekorn

Irene Michalsen

nesbruekorn@outlook.com

Er avdelingsleder og deler stillingen med Inger Johanne..Snart ferdig som fagarbeider. Hun har 2 barn og er en sprudlende handy og allsidig, og trives godt med både forming og frilufts aktiviteter i lavvoen. Hun har over 20 års erfaring i bhg og jobbet i utegruppe. Kurset i LØFT.

Inger-Johanne Muri

ij.nesbru@barnehage.no

IJ er avd leder og deler stillingen med Irene. Hun er også de ansattes representant i styret. Utdannet som barne- og ungdomsarbeider, Har tatt grunnleggende ped og spesialpedagogikk. LØFT-kurs, tegn-til-tale kurs, de utrolige årene kurs , Tar nå bhglærer utdannelsen tors og fre på HIOA.

Anna Ustupska

Stilling: Barnehagelærer

Anna er en av våre faste vikarer .Hun er utdannet bhg lærer i Polen .Hun har 2 egne barn. Jobber på Ekorn .3 dager i uken og 1 dag i uken på Skog

Wenche Løvhaugen

66 84 79 24

Liker friluftsliv, samt å utforske nærområdet med barna. Brenner også for fagområdet kommunikasjon, språk og tekst med litteratur formidling til barn. Ansatt i 1992 og har lang erfaring. Kurset i LØFT. Jobber 80% med fri på mandager

Faste Vikarer

Anna Ustupska

Stilling: Barnehagelærer

Lill-Hilde Langås

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Lill-Hilde er våre nye vikar .Hun har et barn og jobber også 40% som assisterende butikksjef på et kjøpesenter.

Torunn Elise Larsen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

(I svangerskapspermisjon) Torunn er en trygg og erfaren barneveileder som er dyktig i sin rolle. Har mange års erfaring fra barnehage og har også vært med på å etablere en. Jobber på begge avdelinger etter behov .

Ledelsen

Heidi Michalsen

Stilling: Daglig leder
nesbru@barnehage.no

Bhg lærer m fordypning i småbarnsped. 22 års erfaring i bhg med 13 års bakgrunn som styrer. Vært m på etablering av 4 bhg og selv vært bhg eier. Kurset i LØFT.

Inger Johanne Muri

Stilling: Assisterende styrer

Storbarn :Skog

Susanne Pedersen

nesbruskog@outlook.com

Susanne er avdelingsleder på Skog. Hun er utdannet førskolelærer ved høgskolen i Oslo /Akershus. I tillegg har hun 30stp i generell psykologi.

Jon Olberg

66 84 79 24

Jon har jobbet i Nesbru bhg i 5 år. Han har erfaring både fra avd skog og små barn. Glad i friluftsliv, benytte lavvoen, utforske ting og ta med barna på turer i nærmiljøet. Kurset i LØFT.

Helene Solheim

66 84 79 24

Helene er de ansattes representant i Samarbeidsutvalget. Hun har erfaring fra en annen barnehage og fra både småbarn og storbarn`s avdeling .Hun har også jobbet lenge innen ledelse. Hun er en humørspreder og har en utpreget Ja holdning. Jobber 80 % med fri på onsdager

Andre ansatte