VILLMARKSKLUBBEN

Hva er Villmarksklubben? Det er et unikt friluftsliv tilbud til alle barna på vår storbarns avdeling Skog

Hva gjør vi på Villmarksklubben?

Vi er ute på turer i nærområdet vårt og vi tilbringer mange stunder i lavvoen og gapahuken vår.

Vi er på Holmenskjæret og bader.Der lærer vi om "ting & tang" i fjæra, og fisker blant annet krabber.Ellers så spikker vi og sager.

Barna lærer å tenner bål og kokkelerer ute i skoleklubben

Førstehjelp og livrednng skal også barna bli introdusert for.

På vinteren er planen å kjøre opp egen skiløype med hopp og sving inne i bhg.

På våren blir det orientering,fuglekasser og alt som har med natur å gjøre!

Overnattingsturer er sammen med villmarksklubben på Rabben i Vollen hvor vi har med bhgs egent telt som vi sover sammen i.

Hvor holder Villmarksklubben til:

Villmarks klubben er mye ute uansett vær.Vi har egen lavvo med særdeles flott belighenhet i bhg som base for mange av aktivitetene.Enkelte ganger har vi aktiviteter litt lengre unna.Da må barna hentes et annet sted enn i bhg eks på Holmenskjæret.Det blir laget tur/aktivitetskalender med oversikt over hva vi gjør og hvor vi og eventuelt må ha med.